23948sdkhjf

ITD direktør bliver 40 år

På fredag den 7. juni 2013 fylder ITDs adm. direktør Jacob Chr. Nielsen 40 år. ITD inviterer til åbent hus på dagen.
ITD's "unge" direktør - Jacob Chr. Nielsen - træder nu for alvor ind i de voksnes rækker. Han runder de fyrre på fredag den 7. juni 2013 - og ITD inviterer i den anledning til åbent hus i hovedkvarteret på Lyren 1 i Padborg kl. 12.00-15.00 - med helstegt pattegris og fadøl på programmet.

Tre år som ITD-chef

Til juli er det tre år siden, at Jacob Chr. Nielsen trådte til som adm. direktør i ITD, hvor han afløste Jens I. Petersen. Han er i dag også bestyrelsesformand i datterselskabet FDE.

I de tre år er ITD's medlemstal vokset med cirka 50 procent. Han har også fået omstruktureret organisationen og stået bag oprettelsen af ITD-kontorer i København og Bruxelles.

Oven i det har ITD også fornyet paletten af services til medlemmerne. Den seneste medlemsundersøgelse viser, at tilfredsheden blandt medlemmerne ligger helt i top.

Videreudvikle FDE

Der har også været tid til at videreudvikle forretningsaktiviteterne i FDE. Selskabet er i dag markedsleder inden for services til vognmandsbranchen - ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Mange tusinde transportvirksomheder benytter sig af services som international momsrefusion og betalingsformidling til europæiske færger og vejanlæg.

Sidste år overtog FDE den franske virksomhed inden for momsrefusion, Vialtis. Det har yderligere forbedret FDE's i forvejen strålende økonomi.

Sportsmand

Privat er Jacob Chr. Nielsen en stor sportsmand. Han løber - hvilket man blandt andet så på årets transportmesse i Herning - og han cykler... gerne langt. Sidste år cyklede han med Team Rynkeby til Paris. Det har han tænkt sig at gøre igen i år.

Tid og sted

Åbent hus hos ITD finder sted fredag den 7. juni kl. 12.00-15.00, Lyren 1, Padborg.

ITD håber, at rigtigt mange vil være med til at fejre Jacob. Af hensyn til planlægningen skal gives besked i forvejen på mailadressen: mf@itd.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065