23948sdkhjf

Slut med dyre mobil-regninger

Væk med roamingpriserne, lyder det fra firmaet ipnordic, som tilbyder vognmændene ens pris i hele EU.
Nu kan vognmanden godt lade sin chauffør tale i mobiltelefon i udlandet. Televirksomheden ipnordic går nu ud med et tilbud til branchen, som er svært at sige nej til. Ens priser, uanset hvorfra i EU, man ringer.

- Vi er modstander af de såkaldte "roaming" priser, som gør mobiltelefoni dyrt i udlandet, siger direktør Thorben Jensen fra ipnordic.

- EU-politikerne har længe talt om at få dem fjernet, men det er ikke sket endnu.

- Derfor gør vi noget ved sagen og indfører enhedspriser på mobiltelefoni. Det koster 99 øre pr. minut - uanset hvorfra man ringer i EU. Det kan være mellem Danmark og Spanien eller mellem England og Italien. Samme pris.

Tilbuddet gælder firmaer, der vil oprette 50 abonnementer eller mere. Hvert abonnement koster 9 kroner om måneden.

- Det bliver ikke billigere eller bedre, siger Thorben Jensen, som mener, at tilbuddet specielt er interessant for vognmandsfirmaer, der har chauffører kørende i flere forskellige lande.

- Det er ikke noget, vi kommer til at tjene penge på. Vores håb er, at kunderne bliver så glade for os, at de køber nogle af de andre tilbud, vi har inden for omstillingsanlæg og andre former for telefoni.

Thorben Jensen, der har en baggrund som IT-chef i Fleggaard-koncernen, startede ipnordic sammen med sin søn for tre år siden. I dag har firmaet 43 ansatte og 2.000 kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172