23948sdkhjf

Bestyrelsen fik sin vilje

Alle fire forslag, som bestyrelsen stillede, blev enstemmigt vedtaget. Det betyder, at ITD vil oprette et innovationscenter, at foreningen får nogle etiske regler, at FDE Fonden får flere penge – og at medlemmerne får 15 millioner kroner som en slags overskudsdeling.
Innovationscentret skal hjælpe de vognmænd, som får en god ide, men måske lige mangler det sidste, for at få ideen til at blive virkelighed, sagde ITD's næstformand, Poul Henrik Schou fra Odense. Han anbefalede på det varmeste medlemmerne at stemme for forslaget..

- Vognmænd får rigtig mange gode ideer; men de har ikke altid tid til at få ideerne ført ud i livet. De har heller ikke tid til at imødegå forhindringer eller besvare spørgsmål fra myndighederne. Her vil et Center for Innovation hos ITD kunne bidrage med alt det praktiske.

- Det er nytænkning og gode ideer, som vi skal leve af i fremtiden. Og sådan et center kan virkelig hjælpe os.

Etiske regler

Også spørgsmålet om etiske regler gik glat igennem. Der var blot en enkelt indvending, som i øvrigt kom fra enbilsvognmand Lars Jørgen Skov, som senere stillede op og blev valgt ind i bestyrelsen.

Lars Jørgen Skov ville gerne vide, hvem der tager sig af henvendelsen, hvis et ITD-medlem vil klage over en kollega.

- I forslaget står der, at alle klager over andre medlemmer skal sendes ind til et sekretariatsråd. Men hvem sidder i det råd? spurgte han

ITD-formand Jacob Chr. Nielsen kunne ikke nævne navnene på de personer, der kommer til at sidde i sekretariatet. Det er ikke etableret endnu.

- Sekretariatets rolle er udelukkende at modtage den skriftlige klage og eventuelt undersøge, om der kan findes en løsning gennem mægling mellem parterne; inden sagen sendes til bestyrelsen.

- Det er naturligvis bestyrelsen, som skal afgøre tvister mellem to medlemmer og foretage en eventuel eksklusion af et af medlemmerne. Det kan sekretariatet eller direktionen ikke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078