23948sdkhjf

Professionel kommunikation til chauffører

En fastmonteret mobiltelefon i køretøjet giver chaufføren mulighed for at opleve den absolut bedste samtalekvalitet med minimale udfald og ingen støj der generer samtalen.
Selm om telefonen er fastmonteret, er der tale om en fuldt integreret og handsfree funktionalitet - enten via håndsæt eller headset.

Det sikrer chaufføren bedst mulige arbejdsforhold under samtale, både i og omkring køretøjet.

PT CarPhone 3 hedder produktet, som er fra det tyske firma PeiTel.

Enorm sendestyrke

I modsætning til normale mobiltelefoner med en sende/modtage styrke på max 0,5 watt, har PTCarphone 3 en sende/modtage effekt på hele 2 watt.

Samtidig er telefonen udstyret med en effektiv ekko og støjdæmpningsteknologi, som minimerer uønsket støj ved samtaler. Endelig optimeres modtagelsen af GSM signalet ved montering og brug af en ekstern antenne, som typisk monteres på taget af køretøjet.

Til sammen giver disse enestående features et mærkbart kvalitetsløft i samtalen for den professionelle chauffør, som nu slipper for afbrudte samtaler, dårlig lyd, knitren, brum og anden støj, som kan gøre det vanskeligt at kommunikere professionelt i områder med lav dækning.

Importør

Det er Daimler Scandinavia, som importerer telefonen. Firmaet kan snart fejre 25 års jubilæum som distributør af professionelle produkter til kommunikation via mobilt bredbånd.

Læs mere på: www.daimler.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094