23948sdkhjf

ESA Trucks skal levere 112 lastbiler

100 DAF-trækkere og 12 DAF forvogne/hængere. Det er ikke hver dag, at et transportfirma i Danmark bestiller så mange køretøjer, men det gjorde E3 Spedition i Padborg, da de placerede den store ordre hos ESA Trucks Danmark.
Der er tale om 100 DAF XF 460 trækkere med Euro 6 motor og 12 DAF CF 75 forvogne/hængere, der også overholder Euro 6 normerne.

Trækkerne skal fortrinsvis anvendes til transporter i Tyskland, hvor de skal køre distribution for sengetøjsgigantens Jysks tyske selskab, Dänisches Bettenlager.

Skal leveres i år

De mange køretøjer skal leveres i løbet af i år, og ESA Trucks nytiltrådte, danske direktør, Ulrik Duwe Andersen, lægger da heller ikke skjul på, at der er tale om en af de rigtig store ordrer.

- Når det gælder lastbiler er DAF jo et absolut kvalitetsmærke, der især er kendt en fremragende brændstoføkonomi og mest rummelige førerhuse, siger Ulrik Duwe Andersen.

ESA Trucks Group er en hollandsk lastbilforhandler, der foruden Holland også er repræsenteret i Danmark og Polen. I sidste uge er ESA-familien blevet udvidet med endnu en afdeling i Polen, så ESA nu er repræsenteret i landet med fire afdelinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079