23948sdkhjf

Fire på stribe til Anneberg

Anneberg Transport har netop fået leveret fire Renault T Sleeper Cab T4x2 trækkere.
De fire trækkere er med 430hk, DTI 11 motor, Opti-shift automatgearkasse, Opti-brake motorbremse, Sleeper Cab førerhus, ADR-pakke og 4-punkts luftaffjedret førerhus. Bilerne er vægtoptimeret og udstyret med alu-fælge, aluminiumsgalge, aluminiumsbrændstof- og lufttanke.

Opbyggede bilerne selv

Anneberg Transport har selv stået for opbygningen af bilerne, der er blevet udstyret med kompressor til tankvognskørsel og alkolåse, brandslukningsudstyr, fjernsyn og flådestyringssystem.

Anneberg Transport blev etableret i 1925 og har i dag omkring 255 ansatte, og som mange andre danske firmaer har Anneberg stor fokus på at holde omkostningerne på vognparken nede.

Renault siden 2001

Anneberg Transport købte deres første Renault tilbage i 2001 og Sven Anneberg har udtalt, at det primært er den gode brændstoføkonomi, der gør, at han køber Renault.

De fire Renault T430 skal køre i Tyskland og betjene Anneberg Transports tyske kunder, og Sven har glædet sig til at kunne tage de nye biler i brug.

Bilerne er solgt og leveret af Sales Manager Brian Jensen, Renault Trucks Danmark i samarbejde med Skifter Lastbil A/S i Herning. På billedet ses Sven Anneberg fra Anneberg Transport A/S og Brian Jensen fra Renault Trucks.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047