23948sdkhjf

Pendeltip til Carsten Brandt

Carsten H. Brandt`s Vognmandsforretning i Lejre har købt et nyt Nopa Pendeltip lodret og en aftagelig Hiab XS 288-kran.
Nopa 3-vejs pendel lodret tip, har en længde på 6.550 mm. Pendel lodret i venstre side, og lukker 15 grader ned til lodret. Højre side er en dobbeltsvingbar helside med kranøje i top. Forsmæk er ekstra høj og går til tagrende på førerhus. Stål automatbagsmæk er hydraulikstyret, og øverste bagsmæk er lavet som svensker bagsmæk og lukker om til højre inkl. transportbeslag. Der er komprimeret stålstænger under ladkant i begge sider, med surringskroge påsvejst. Inddækning af chassis med stålplade med indbygget gule sidemarkeringslygter. Opbygningen har Nopa speciel lygtebagende med LED lygter. Endvidere er der VBG 795 træk, og 2 stk. pumper monteret - en monteret på gearkraftudtag for kran – en på motorkraftudtag for tip og saltspreder. Ligeledes har opbygningen plastskærme, en Danbox værktøjskasse med udtrækskuffer, samt rustfri stålrørsramme oven på kassen. Tip/side/automatbagsmæk styres over kranens fjernbetjening.

Kranen

En Hiab XS288EP-5 HiPro CD kran er monteret på et 28 Tm SAWO aftagelig krankonsol. Kranen har 5 hydrauliske udskud med en rækkevidde på op til 15.100 mm, X-vinkel samt lænkeled. Et hydraulisk støtteben med udtræk på 7.000 mm styres fra en fjernbetjening. Kranen har variabel støtteben stabilitet med indbygget analoge sensorer, og et advarselslys på top af støtteben. Kranen har en Hiab/Olsberg V91 ventil, og et SPACE 5000 elektronisk computer overvågningssystem med en Hiab CombiDrive 2 fjernbetjening, og ekstra stor oliekøler. En arbejdslampe er monteret under viparm. 2 stk. aftagelige støttebensplader er monteret på støtteben. SAWO krankonsol er opbygget med bagende der er lig med forvogn, en strøkasse i højre side, og en værktøjskasse i venstre side. Yderligere er der en gangbro med rækværk monteret i kranens bredde, og opklapbar stige.

Opbygningen er opbygget på en Scania R520 8X4*4 tribbel chassis, der er leveret af Nyscan.

Asger Brandt startede som vognmand i 1955, og i 1979 startede sønnen Carsten Brandt sin egen vognmandsforretning. Indtil da havde Carsten været ansat som chauffør hos sin far, men i 1990 stoppede Asger sin forretning, hvorefter Carsten overtog kunderne. 2. Generation var nu sikret, og i 2004 kunne Carsten fejre 25 års jubilæum, som vognmand sammen med sin kone Inge.

Carsten og Inge Brandt driver i dag virksomheden, som råder over 2 lastbiler, 1 rendegraver, 1 minigraver og 1 traktor. Sønnen Casper er ansat som chauffør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078