23948sdkhjf

Flot årsresultat fra Niels Pagh Logistics

Vognmands-virksomheden Niels Pagh Logistics i Vejen har øget omsætningen og indtjeningen – og venter yderligere fremgang det kommende regnskabsår. Flere tiltag har sikret både kvalitet og konkurrencekraft på et trængt marked.
Bruttofortjenesten i koncernen er 17,1 millioner kroner i 2013 mod 12,3 millioner kroner året før. I moderselskabet er bruttofortjenesten steget til 8,2 millioner kroner mod 5,3 millioner kroner året før. Resultatet efter skat er 675.000 kroner mod et negativt resultat på 1,2 millioner kroner året før.

Ledelsen anser udviklingen i årets resultat som tilfredsstillende.

Stigende omsætning

Stigningen i bruttoresultat skyldes primært stigning i omsætningen.

Selskabet forventer et fortsat forbedret positivt resultat for 2014. Egenkapitalen er øget ,ed 56,6 procent - fra 1,8 til 2,9 millioner kroner. Samtidig er soliditetsgraden i koncernen øget fra 5,1 til nu 6,4 - og i moderselskabet fra 5,8 til nu 7,9.

Stille vækst i Spanien

Koncernen og moderselskabet Niels Pagh Logistics har som hovedaktivitet at drive speditions- og vognmandsvirksomhed, primært til kunder i Danmark og Spanien. På koncernbasis beskæftiger selskabet 167 medarbejdere, og heraf 12 i moderselskabet. Niels Pagh Logistics vil i 2014 rette fokus mod omkostningstilpasning samt en øget salgsindsats for at fortsætte den positive udvikling i omsætningen.

- Vi har haft transportopgaver mellem Danmark og Spanien som en niche i branchen siden etableringen for 14 år siden, fortæller adm. direktør Flemming Jørgensen.

- Trods den generelle krise i Europa og på markedet er det lykkedes at fastholde volumen og omsætning. Markedet er meget konkurrencepræget, hvorfor vi har konstant fokus på driftsoptimering. Samtidig oplever vi nu, at der er fremdrift i flere EU-lande.

- Spanien er i "stille vækst" med en fornuftig udvikling. Som stabil og seriøs vognmandsforretning har vi derfor en klippefast tro på fremtiden.

Miljøbevidst

Niels Pagh Logistics er meget miljøbevidst. Alle chauffører er uddannet i miljøvenlig og sikker kørsel. Gevinsten er dels en brændstofbesparelse på over fem procent. Desuden er det er lavere CO2 udslip.

Alle biler er udstyret med energisparende dæk, og alle trækkere har indbygget hastighedsbegrænser, så tophastigheden er 85 km/t.

Siden år 2000

Niels Pagh Logistics A/S blev etableret i år 2000 af Flemming Jørgensen og Michael Pagh. Historien kan føres tilbage til 1960, da chauffør Niels Pagh etablerede vognmandsfirma i Vejle. Vognparken består i dag af ca. 60 kørende enheder og ca. 100 trailere, der hovedsagelig arbejder med rundture til Den Iberiske Halvø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078