23948sdkhjf

Dæk-sælger i 20 år

Søren Brinck, der i september fejrer jubilæum hos Euromaster, er med 20 års erfaring en garvet dækfagmand.
Jubilaren er i dag key account manager med ansvar for at servicere både eksisterende og potentielle kunder i hele Østdanmark.

Det er en erfaren fagmand, der fejrer jubilæum hos Euromaster i september. Søren Brinck, der er key account manager i hele Østdanmark, begyndte sin karriere hos dækspecialisten helt tilbage i efteråret 1994.

20-års jubilarens primære opgave er at passe og pleje eksisterende erhvervskunder, men også at opsøge potentielt nye.

- Jeg samarbejder hovedsagligt med vognmænd i hele Østdanmark om at finde de bedste dækløsninger til deres lastbiler, forklarer Søren Brinck, der har bopæl i Slagelse.

- I løbet af de tyve år er der sket meget med jobbet som dæksælger. I dag er mange transportvirksomheder store, professionelle forretninger, der har fokus på dækøkonomi. Med de rette dækløsninger er der nemlig mange penge at spare, når man har mange lastbiler – og det er mange blevet klar over i dag.

Kendt og vellidt

Når Søren Brinck skal tilkæmpe sig nye ordrer, kommer de mange års erfaring ham til gode. Dækmanden er nemlig et kendt ansigt på Sjælland og Lolland-Falster, og han har en solid kundebase, der ved, hvad han står for.

Ifølge Lars Skov-Andersen, der er salgschef for tunge erhvervsdæk hos Euromaster, er det især Søren Brincks evner til at strukturere hverdagen, der gør ham til en dygtig og vellidt sælger.

– Søren er et stort aktiv for Euromaster, og han når flotte resultater, fordi han har et godt overblik og er struktureret, samtidig med at han har et stort netværk i det østdanske erhvervsliv.

– Søren har også fingeren på pulsen med det nyeste. Man kan ikke sætte en finger på hans faglighed. Samtidig er han en vellidt, glad kollega, og andre medarbejdere hos Euromaster trækker ofte på Sørens kompetencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079