23948sdkhjf

Kroghejs til nystartet vognmand

SAWO/Nopa har leveret ny opbygning med Multilift XR 26S.63 kroghejs til AH Handel og Transport i Rønnede.
Firmaet er ejet af Anders Jensen, som er startet som ny vognmand den 1. september 2014.

Kroghejset er et fabriksmonteret frontkonsol, som indeholder hydrauliktank, ventiler til hejs og gangbro samt kost- og skovlbeslag. Denne konstruktion gør, at der er mere friplads på chassiset til værktøjskasser og brændstoftanke.

Kroghejset har desuden Nopa lygteprofiler med LED baglygter, to blitzblink og fire LED arbejdslamper. Sidemarkeringslygter er indbygget i stålhuse. Et VBG 760 træk er med luft servo. Kroghejs XR 26S.63 har manuel forskydelig bagkofanger og sorte plastskærme over bagaksler.

Påhængsvognen

Den nye NOPA PTC240 container påhængsvogn passer til 7-7,5 m. containere og har ekstra sidekant med styrekant for udvendige sideruller på container.

BPW akslerne har tvillingmonterede dæk og en liftaksel på anden aksel. Hejset er med en VBG optimal forskydelig trækstang og værktøjskasser mellem 2. og 3. aksler på begge sider. Reservehjulophæng er ligeledes i begge sider.

Den kendte Nopa-bagende har en gennemgående lygteprofil med runde LED baglygter, fire LED arbejdslamper og fire blitzblink samt P-light station for lys ved afkobling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094