23948sdkhjf

Lovende turnaround hos JAS Forwarding

Årets første otte måneder tegner godt for resultatet af omstruktureringen hos den danske afdeling af den internationale fragtgigant, JAS Forwarding.
Både omsætning og dækningsbidrag er øget markant, og firmaets nye direktør forventer at driften går i overskud allerede fra november.

- Vi har tredoblet vores dækningsbidrag på de første otte måneder, blandt andet fordi vores månedlige omsætning er mere end fordoblet, og fordi vi er blevet meget bedre til at købe ind. Vi tjener betydelig mere pr. krone, vi bruger, fortæller Chris Christensen, der tiltrådte som ny administrerende direktør hos JAS Forwarding (Danmark) i januar.

November og december tegner til at blive virksomhedens første overskudsmåneder i de fem år, firmaet har været i landet.

- Som alle ved, er der hverken en hurtig eller nem vej ind på det danske marked. Det kræver tid og ressourcer, siger han.

Tre nøgleord

Nøgleordene i den igangværende turnaround har været:

* en tilpasning til markedet,

* et bedre match til speditionsvirksomhedens kernekunder og

* fokus på at yde den optimale service.

Luft og sø i samme transport

- Ved at fokusere på vores stærke sider har vi været i stand til at lave aftaler med en række interessante nye kunder, siger Chris Christensen.

- Alle i markedet kan finde ud af at importere fra Fjernøsten. Det kan vi også.

- Vi kan til gengæld tilbyde en kombineret sø- og luftfragtsløsning, hvor kunderne opnår en betydelig besparelse i forhold til ren luftfragt. Varerne ankommer til København på cirka 16 dage afhængigt af oprindelsesstedet.

JAS Forwarding har succes med eksport til markeder som USA, Sydafrika, Brasilien, Argentina og Mellemøsten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095