23948sdkhjf

Ny toldspeditør på Hirtshals Transport Center

Niels Bonde Spedition ApS er en nystartet toldspeditionsvirksomhed, der etablerede sig på Hirtshals Transport Center i starten af 2014. Dengang var der kun ejer, Niels Bonde, i virksomheden...
... men det er gået hurtigt fremad og i foråret 2014 blev Niels Bonde Spedition ApS samarbejdspartnere med den svenske speditionsvirksomhed Ecus. Ligeledes har fremgangen medvirket til ansættelsen af en speditør og en speditørelev.

Niels Bonde udtaler i forbindelse med fremgangen:

- Det første år er gået over al forventning. Det skyldes blandt andet den gode beliggenhed i Hirtshals, som er en af de mest befærdede grænser i Danmark takket være havnen og færgerne. Men derfor er det stadig udfordrerne at opbygge en ny virksomhed, hvor jeg skal overbevise folk om at blive mine nye kunder. Jeg bruger mit netværk til at skaffe kunder, og det er primært service og kvalitet, jeg lægger vægt på. Derudover underviser jeg speditørelever på skole i Århus, og dermed bliver mit image også bredt ud.

Yderligere medarbejdere?

Om Ecus & Niels Bonde Spedition ApS får yderligere medarbejdere inden for den nærmeste fremtid vides endnu ikke, men med en ny godsbaneterminal på vej til Hirtshals, kunne alt tyde på, at der bliver mere arbejde til Ecus & Niels Bonde Spedition ApS. Godset over Hirtshals Havn har de seneste år været stigende. Fra 2001-2013 er godset øget med 65 % og det forventes at stige yderligere i 2014.

Ecus & Niels Bonde Spedition ApS laver udelukkende toldpapirer. Arbejdsopgaverne er primært vedrørende norgestrafikken, men virksomheden udbyder alt omkring told.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156