23948sdkhjf

Mercedes-Benz og MAN klar til Transport 2015

Med Mercedes-Benz Trucks og MAN Truck & Bus er fire ud af de syv lastbilmærker nu på plads til transportmessen 19.-22. marts 2015 i MCH Messecenter Herning.
Volvo og Renault har allerede meldt ud, at de er klar til Transport 2015. Alt tegner til, at transportmessen til marts bliver en flot messe bredt repræsenteret af lastbiler, trailere, kraner, opbygninger, renovation, tilbehør og serviceydelser.

- Vi ser positivt på fremtiden og glæder os til at komme til Herning igen. Det er en god anledning til at få en god snak med kunderne og samtidig give dem en god oplevelse, siger markedskommunikationschef Claus Lindholm fra MAN Truck & Bus.

- I disse dage er vi på IAA. Næste år bliver trækplastret transportmessen i Herning, og der er spændende ting på programmet. Vi har fundet et godt set-up for vores deltagelse med både lastbiler og busser.

Vigtig messe

For Mercedes-Benz Trucks er Transport 2015 vigtig.

- Kunderelationer er vigtige for videreudvikling og forbedring af Mercedes-Benz Trucks, forklarer marketing manager Ole Pedersen.

- Hele branchen er samlet i Herning i fire dage præget af god stemning, nyheder og aktiviteter, så det er en oplagt mulighed for at for tale med nuværende kunder og i dialog med potentielle kunder.

Snarlig afklaring for Iveco og DAF

Udover Volvo, Renault, Mercedes-Benz og MAN har Iveco Danmark og DAF Trucks også reserveret en stand på transportmessen. Der forventes at være en endelig afklaring inden længe.

Det betyder, at to haller er i brug til lastbilimportørerne, mens busserne også er tilbage på transportmessen med deres egen hal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08