23948sdkhjf

TUC DEKRA åbnet i Herning

Samarbejdspartnere, vognmænd, myndigheder, kursister og medarbejdere var mødt op, da AMU center Midtjylland åbnede en ny filial i Herning.
I spidsen for arrangementet stod Hernings borgmester Lars Krarup og direktøren for AMU center Midtjylland, Hugo Friis Lund.

De to trykkede hånd ved TUC DEKRA’s nye amerikaner-truck, der stod uden for lokalerne på Hedelandsvej 16 i Herning, hvor de klippede den røde snor over.

- På vegne af Herning kommune er jeg meget glad for, at I har valgt at åbne en ny uddannelse her i byen, sagde borgmester Lars Krarup.

- Det styrker både os og hele området, når endnu flere uddannelsestilbud åbner og trækker flere mennesker til Herning. Vi er en af de få kommuner uden for hovedstadsområdet, hvor befolkningstallet rent faktisk stiger. Det er I med til at understøtte ved at tilbyde uddannelse, som der er brug for i fremtiden.

AMU center Midtjylland forventer årligt at uddanne og efteruddanne henved 3.000 chauffører i de 1.300 kvadratmeter store og moderne lokaler i Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094