23948sdkhjf

Dansk rederi får anerkendelse for klimaindsats

Rederiet Norden får anerkendelse for sin åbne rapportering omkring udledningen af CO2 fra rederiets flåde af tørlast- og produkttankskibe - og for sin evne til opnå sine klimamål.
Det er den indflydelsesrige NGO-organisation Carbon Disclosure Project (CDP), som for syvende år i træk har vurderet Nordens rapportering og klimaindsats.

Indsatsen betyder, at Norden går fra at være vurderet som "Beyond Transparent" til i 2013 bliver vurderet "Excellent Performance." Rederiet kommer dermed ind på CDPs fineste liste – A-listen. Denne liste omfatter kun 187 virksomheder i verden.

Fin klub

- Vi har sat nogle ambitiøse mål for reduktion af brændstofforbrug og udledninger, siger Nordens CSR direktør, Ulla E. Nielsen.

- For at nå vores mål har vi brug for præcis og målbar information om vores fremskridt. Rapporteringen til CDP er et værdifuldt værktøj i den sammenhæng. Jeg er naturligvis glad for at se, at vores indsats bliver værdsat og er til gavn for andre end os selv.

Foruden en placering på den globale A-liste er Norden også med i CDP’s Nordic 260 Climate Disclosure Leadership Index (CDLI). Denne liste fremhæver de virksomheder, der er noteret på de nordiske børser, og som rapporterer om klimapåvirkning på en transparent og professionel måde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078