23948sdkhjf

RGSRGS 90 åbner nyt moderne anlæg i Rødby

Et af Danmarks største modtageanlæg for jord åbner nu på Færgevej i Rødby.
Dermed er RGS 90 klar til de helt store infrastrukturprojekter på Lolland og Falster, såsom Femernforbindelsen, Storstrømsbroen, jernbaneprojekter og motorvejsprojekter, der de næste 5-10 år vil blive igangsat på Lolland, Falster og det sydlige Sjælland.

- Vi har knoklet hele sommeren og er nu klar til at lukke dørene op for vores nye moderne modtageanlæg, fortæller projektleder Jens Thaisen, der sammen med driftsleder John Gullits har stået for etableringen af det nye anlæg.

- Det har været en yderst hektisk periode, men der har været en god dialog og fint samarbejde med de lokale myndigheder og vores entreprenører om at stable projektet på benene, understreger John Gullits.

- Vi har alle miljøgodkendelserne på plads, og de første kunder er allerede begyndt at køre ind. Nu glæder vi os til, at de helt store projekter i vores lokalområde for alvor starter. Her vil vores ekspertise for alvor komme til sin ret, og med dette splinternye anlæg kan vi give kunderne den absolut bedste betjening og service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063