23948sdkhjf

Trailere-firmaer på Transport 2015

Broshuis Scandinavia og Ejner Hessel tilbage på transportmessen i Herning
Med lastbilimportørerne og busserne tilbage på transportmessen i Herning i 2015, melder trailerproducenten Broshuis Scandinavia og forhandler Ejner Hessel sig også klar.

Adm. direktør Preben Jensen-Holm, Broshuis Scandinavia, glæder sig til at være med på Transport 2015 i Herning. Messen finder sted 19.-22. marts 2015.

- Vi mærker optimisme og har spændende produkter i programmet, så vi kan tilbyde løsninger til alle typer specialtransporter. Det vil vi gerne ud og vise til vores kunder, siger han.

Hessels trailer-program

Ejner Hessel, som blandt andet forhandler Mercedes-Benz lastbiler, sætter på Transport 2015 fokus på deres trailerprogram.

- Vi ser frem til at møde kunderne på standen og vise vores brede produktprogram af tiptrailere, kærrer og vores nydesignede overførings anhænger, siger salgsassistent Flemming Jepsen fra Ejner Hessel.

- Vi forventer os meget af vores trailer-program. Vi kan mærke, at markedet igen er positivt for trailere og anhængere. Dermed ser vi lyst på fremtiden. Derfor er Ejner Hessel klar til en ny omgang transportmesse i 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078