23948sdkhjf

Transvision er på irske hænder

Den irske AMCS Group, som er førende inden for ERP-systemer til primært affaldsbranchen, har opkøbt den danske IT-virksomhed Transvision.
Transvision er ledende inden for udvikling af systemer til transportplanlægning og -optimering. AMCS og Transvision har været samarbejdspartnere i en årrække, men nu tager irerne skridtet fuldt ud og køber Transvision, som er ejet af en række af ledende medarbejdere.

AMCS leverer såkaldte væg-til-væg systemer og er storleverandør til blandt andet affaldsbranchen. Gruppens hovedsystemer hedder ELEMOS og Tower. Dertil kommer flere mobil-, vejnings- og datafangstsystemer.

AMCS’ platform anvendes af mange af verdens største affaldsselskaber. Systemerne leverer information til mere end 20.000 biler og 2.000 lokationer.

Supplerer hinanden

- Transvision er absolut den bedste leverandør, jeg er stødt på, inden for avancerede systemer til transportplanlægning og -optimering, siger AMCS Groups koncerndirektør Jimmy Martin.

- Opkøbet komplementerer vores eksisterende software. Vi har primært vores aktiviteter inden for affaldshåndtering og ressourcegenbrug. Transvision arbejder med mange forskellige brancher. Deres position i disse markeder vil fungere som et brohoved for os og vil skabe vækst for hele gruppen.

Gruppen omdøbes til Transvision

Transvisions grundlægger og adm. direktør Ole Kessel er umådelig stolt over det, Transvision har skabt gennem årene.

- Vi har udviklet nogle af verdens absolut bedste systemer. Med AMCS som ejere vil kunne udnytte vores potentiale globalt.

Ledelsen i Transvision fortsætter efter sammenlægningen. Den fusionerede virksomhed vil fortsætte under navnet Transvision og have kontorer i Danmark, Holland, USA, Canada, Storbritannien, Irland, Sverige, Norge, Frankrig og Australien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066