23948sdkhjf

Vognmænd sparker dæk i Odense

De fynske vognmænd har sat hinanden i stævne på AMU Fyn i morgen lørdag den 8. november.
Det er Fyns Vognmandsforening, der står bag ved arrangementet, som er tænkt som en mulighed for alle virksomheder, der driver vognmandsforretning og firmakørsel på øen at mødes og få en snak om teknik, lovgivning og diverse dagligdags udfordringer som fynsk vognmand.

Fra kl. 10 til 15 er der mulighed for, at vognmænd kan få en snak med hinanden og branchens leverandører samt foreningens egne folk. Der serveres samtidig lidt til ganen af mad og drikke.

Vil samle alle

- Vi vil gerne samle alle interesserede vognmænd og ikke bare medlemmer af Fyns Vognmandsforening, men vi vil godt samtidig gøre opmærksom på de muligheder og fordele, der er ved at være med i foreningen. Vi har fået omkring 40 udstillere af grej, biler og services til vognmænd til at komme, så der vil være nok at se på, siger formand for Fyns Vognmandsforening Frants Hansen fra Melby Vognmandsforretning i Søndersø.

Ifølge Frants Hansen er fynske vognmænd ikke ligefrem ramt af noget opsving endnu. Og der er masser af udfordringer i lokalområdet, som Fyns Vognmandsforening bruger tid på.

Blandt andet har vi haft dialog med Odense Kommune om det uheldige i, at Rismarksbroen har været lukket for tung trafik over 24 ton. Vi går gerne ind i sådanne sager, hvor vognmændene føler, at deres vilkår er vanskelige.

Aftale med Statoil

Fyns Vognmandsforening har i øvrigt lige indgået en brændstofaftale med Statoil, der giver nogle rigtig fordelagtige rabatter på diesel og AdBlue og andre services til vognmænd, der er med i foreningen.

- Der er nogle kontante fordele ved at være med i foreningen og dermed også i DTL Danske Vognmænd, som vi er en del af. Samtidig gør det, at vi organiserer os, at vognmændenes stemme i den politiske debat bliver så kraftig, at den høres helt ind på Christiansborg!.

Tid og sted

Arrangementet Vognmandens Dag afholdes lørdag den 8. november hos AMU Fyn, C.F. Tietgens Boulevard 27, 5220 Odense SØ.

Gratis adgang fra kl. 10 – 15. Gratis rundstykker, kaffe, grillpølser samt øl og vand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094