23948sdkhjf

LogistikKompagniet er en af årets gazeller

Hvert år udarbejder dagbladet Børsen en liste over de hurtigst voksende danske virksomheder. Med på listen i år er lager- og logistikvirksomheden LogistikKompagniet.
Virksomheden har været i konstant vækst siden etableringen i 2009.

Kravet til gazelle-virksomhederne er, at de i løbet af de seneste fire år har formået at fordoble deres omsætning. I år har kåringerne netop fundet sted i Falkonersalen på Frederiksberg, hvor flere end 700 deltagere var samlet for at overvære HKH Kronprins Frederik sætte navn på landsvinderen blandt de 1513 gazellevirksomheder.

Gazelle-spring

Med i opløbet kunne man finde Greve-virksomheden LogistikKompagniet, der trods benhårde vilkår i en presset branche har været i konstant vækst siden etableringen i 2009. Således er virksomheden på kun fem år vokset til 110 medarbejdere, men det stopper ikke her. Ledelsen har en ambition om at runde 500 medarbejdere i 2017, og hvis gazelle-væksten fortsætter de næste år, ser det ud til, at de ambitiøse mål kan blive nået.

Ifølge virksomhedens ledelse skal dette blandt andet ske ved hjælp af nyskabende koncepter og samarbejdsmodeller med kunderne, som markedet tydeligvis har taget så godt imod, at betegnelsen som gazelle er kommet i hus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109