23948sdkhjf

Ti virksomheder indstillet til trafiksikkerhedspris

Rådet for Sikker Trafik har sammen med Forsikring & Pension indstillet en række lokale, regionale og landsdækkende virksomheder til Sikker Trafik Erhverv-prisen, som uddeles på tirsdag på en trafiksikkerhedskonference.
Hver dag kører de ansatte i landets virksomheder mange kilometer på vejene, og alt for ofte går det galt.

Hele 20 procent af de ansatte, som kører på vejene i forbindelse med deres arbejde, har inden for det sidste år kørt galt eller været tæt på. Det viser en undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension.

For at få flere virksomheder til at øge trafiksikkerheden blandt de ansatte, afholder Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension en trafiksikkerhedskonferencen tirsdag den 11. november kl. 9 – 14 hos Carlsberg i København.

På konferencen vil der blive uddelt en trafiksikkerhedspris til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at få de ansatte til at køre mere sikkert i trafikken. Erfaringerne viser, at det er med til at reducere antallet af trafikulykker, når virksomhedernes ledelse sammen med medarbejderne sætter ind på det her område.

- Virksomhederne spiller en meget vigtig rolle, når det handler om at gøre trafikken mere sikker. Det er meget positivt, at flere og flere virksomheder gør en indsats. Det kan både forebygge alvorlige ulykker med personskade, og samtidig gavner det også virksomhedernes økonomi, når de ansatte ikke kommer til skade, og køretøjer bliver ødelagt, siger Fabiana Hartkorn Giraldi, seniorkonsulent i Rådet for Sikker Trafik.

Ti virksomheder nomineret til trafikpris

For at hylde de virksomheder, der gør en særlig indsats, uddeler Rådet for Sikker Trafik og brancheorganisationen Forsikring & Pension hvert år Sikker Trafik Erhverv-prisen.

I år er 10 virksomheder rundt om i landet indstillet til prisen, der uddeles på trafiksikkerhedskonferencen den 11. november. Virksomhederne er indstillet, fordi de arbejder med trafiksikkerhed og har lavet for eksempel retningslinjer for, hvordan de forventer, at deres ansatte opfører sig i trafikken.

De indstillede virksomheder er følgende:

• Renovest, Løgstør.

• HC Venslev A/S, Skibby.

• Fredsø Vognmandsforretning, Nykøbing Mors.

• Falck, Aarhus/København.

• Meldgaard, Aabenraa.

• Carlsberg Danmark, København/Fredericia.

• Byggeriets Arbejdsmiljøbus, København

• H.P. Therkelsen, Padborg.

• Eriks Fragt, Brabrand.

• Shulstad, Hvidovre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109