23948sdkhjf

Initiativpris til telefirma

Padborg-firmaet ipnordic har udviklet intelligente telefoniløsninger, der er så gode, at virksomheden er blevet hædret med DI Sønderjyllands Initiativpris.
Prisen overrækkes af DI Sønderjyllands formand Erling Duus og Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen tirsdag den 4. november.

- Det er måske lidt utraditionelt, at vi i DI Sønderjylland giver vores årlige Initiativpris til et teleselskab, men vi er ganske enkelt blevet imponerede over ipnordic’s evne til at tænke nyt og tilbyde løsninger, der er på forkant med udviklingen, sagde formand Erling Duus, DI Sønderjylland.

- Utraditionel tænkning er netop opskriften på ipnordic´s succes, og virksomhedens innovative og individuelle løsninger sætter nye standarder i telefonibranchen, både når det gælder pris, aftaleforhold og funktionalitet.

Far og søn

Telefirmaet har i løbet af få år formået at etablere sig på markedet og har samtidig præsteret en imponerende vækst.

Siden de to stiftere – far og søn - startede i april 2011, har virksomheden mere end fordoblet antallet af medarbejdere hvert eneste år. Væksten er fortsat med ekstra fart i år, og ipnordic tæller i dag knap 60 medarbejdere. ipnordic er derfor netop rykket ind i nye større lokaler.

Transportbranchen

I løbet af ganske få år har virksomheden udviklet sig til at blive en vigtig partner for blandt andet transportbranchen.

- Telefoni er livsnerven for mange virksomheder. Vi er helt afhængige af effektive telefoniløsninger i vores kontakt til kunder og medarbejdere, siger adm. direktør Susanne Provstgaard fra Dansk Transport Kompagni (DTK A/S) i Padborg.

- Vi har ingen binding. Vi kan tilpasse vores løsning til den aktivitet, vi har. Den personlige service og tilgængeligheden er også i top.

Kommunikationsløsningerne fra ipnordic har vist sig at kunne spare transportvirksomhederne for tid og mange liter dieselolie på de europæiske landeveje.

Succesen har gjort ipnordic til et landsdækkende teleselskab, der leverer intelligente løsninger inden for fastnettelefoni, mobiltelefoni og bredbånd til erhvervskunder fra alle brancher.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095