23948sdkhjf

Palfinger Danmark i fuld fart fremad

Palfinger Danmark kan efter nogle år med modgang glæde sig over en kraftig fremgang i både salg og omsætning af lastbilkraner, kroghejs og andet udstyr.
Palfinger har i løbet af de seneste fire år mere end fordoblet omsætningen, og det har givet genlyd – ikke mindst i form af en nylig kåring som Gazelle-virksomhed.

Hvert år kårer dagbladet Børsen årets Gazelle-virksomheder, og i år blev det til 1513 af slagsen, hvor Palfinger med en 250 procents stigning i omsætningen har placeret sig i den gode halvdel.

- Vi er kommet godt i gang efter de dårlige år i 2008 og 2009, siger adm. direktør, Jens Kristoffersen.

- Vi har nu haft konstant vækst i fire år. Vi måtte slanke organisationen i kriseårene, men har for nylig igen kunnet ansætte nye medarbejdere for at følge med efterspørgslen.

Gang i byggeriet

Allerede tidligt på året kunne Jens Kristoffersen fortælle om positive takter, hvor han forventede en stærk vækst i år. De gode takter er altså fortsat i resten af året.

- Der er god gang i en række store byggerier i Danmark, og den høje aktivitet er naturligvis noget, der også smitter af på os. Især i København er der stor aktivitet, og det er alt sammen med til at styrke vores omsætning, siger Jens Kristoffersen.

Kravene til at blive Gazelle-virksomhed er blandt andet, at en virksomhed skal have fordoblet sin omsætning over de sidste fire års regnskab0er, og at der skal være vækst i hvert af de fire regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068