23948sdkhjf

OG Maskiner solgt til Schweiz

OG Maskiner er blevet en del af den schweiziske Boschung Group, der er en af Europas førende leverandører af vinterbekæmpelses- og vejvedligeholdelsesmateriel.
Efter den pludselige og uventede bortgang af virksomhedens grundlægger, Ole Gersvang, vil aktiviteterne i OG Maskiner A/S i Taastrup blive videreført af Boschung Scandinavia OG Maskiner A/S, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

OG Maskiner har repræsenteret Boschung i Danmark og Sverige de seneste 10 år.

Kristian Ravn Jørgensen er udnævnt til adm. direktør i Boschung Scandinavia OG Maskiner A/S. Med sin faglige viden og erfaring vil han være med til at sikre en stærk kontinuitet i alle markedssegmenter og fortsat udbygge service og reservedelsområdet i Danmark og Sverige.

70 år i markedet

Boschung er et verdensomspændende schweizisk selskab med næsten 70 år i markedet. Koncernen udvikler, producerer og sælger specialopbyggede køretøjer, udstyr og elektroniske systemer til vedligeholdelse og overvågning af færdselsarealer, lufthavne, motorveje og til kommuner og øvrige kunders sommer- og vinterberedskab.

Koncernen ejer produktionsfaciliteter i Schweiz, Tyskland, Ungarn, USA, Rusland og Kina. De beskæftiger 650 medarbejdere over hele verden, hvoraf er 150 på hovedkonteret i Schweiz. Det er også her, at virksomhedens ledelse, udvikling, kundeservice og den internationale markedsføring er placeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158