23948sdkhjf

Nyt vinterdæk til anhængere

Michelin lancerer et helt nyt vinterdæk til anhængere.
Dækket hedder Michelin X Multi Winter T.Disse vinterdæk kommer i den almindelige dimension 385/65 R 22.5. Dækket er beregnet til vinterbrug og mærket med symbolet 3PMSF.

Lovgivningen om vinterdæk for tung trafik skærpes løbende i de nordiske lande med det formål at øge såvel trafiksikkerheden som fremkommeligheden.

I Sverige indførte man for to år siden krav om mindst 5 mm mønsterdybde på det trækkende køretøj, og der er krav om vinterdæk på trækakslen.

I Norge skal vogntog have 5 mm mønsterdybde på samtlige aksler. Nyt i Norge denne vinter er, at vogntoget skal have vinterdæk på samtlige positioner, inklusive anhængeren.

Vinterdæk defineres som "specielt udviklet til vinterkørsel og mærket M+S eller med 3PMSF-symbolet".

3PMSF

Symbolet "3PMSF" betyder 3 Peak Mountain Snowflake. Netop det mærke garanterer, at dækket er udviklet til vinterkørsel, og at præstationerne opfylder fastsatte krav til fremkommelighed og trækevne på vinterunderlag.

Dette symbol opfylder også de krav til vinterdæk, der stilles i Norge.

Til nordisk vinter

Michelins X Multi T dæk er til alsidig brug til alle transportafstande og alle slags landeveje Det er udviklet og testet for at køre trygt under nordiske vinterforhold.

Dækket er A-mærket for vådgreb i henhold til den europæiske mærkning af dæk. Takket være et innovativt og progressivt dækmønster med to typer lameller bevares grebet i hele dækkets levetid.

Gummiblandingen, Carbion, er udviklet til at sikre stor modstandsdygtighed over for slitage og for at give længere levetid og lave totalomkostninger. Lamellerne går helt ned i mønsterbunden. Der er mulighed for at mønsteropskære dækket. Det bidrager også til en god dækøkonomi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078