23948sdkhjf

Lastbil åbner trafiklegeplads

Efter en omfattende renovering åbner trafiklegepladsen i Fælledparken. Trafiksikkerhed i Øjenhøjde deltager med en rigtig lastbil.
Københavns kommunen har investeret omkring 10 millioner kroner i at få en tidsvarende Trafiklegeplads, som er en tro miniature-kopi af den virkelige verden udenfor.

Her er alt bare skrumpet til børnestørrelse. Der er skilte, lyssignaler, kørebaner, vejafmærkning, cykelstier, benzintanke og meget mere.

Stor lastbil på besøg

Trafiklegepladsen genåbner med på lørdag den 29. november kl. 13.00, hvor Helle Holsøe fra Københavns Kommunes Miljø- og teknikforvaltning holder åbningstale.

Kl. 13.30-15.00 stiller Trafiksikkerhed i Øjenhøjde en lastbil til rådighed, hvor børnene kan komme op og se, hvordan trafikken ser ud fra chaufførens plads.

Børnene kan også prøve de nye gokarts på trafikbanen, deltage i trafikquizzen og få en goodiebag. Deltagere i trafikquizzen får mulighed for at vinde en cykel. Der vil være en DJ i det udendørs værksted og børnene kan lave deres eget Trafik-kørekort i Trafik-loungen.

Kl. 14.00 er der varme æbleskiver, kakao og klementiner.

Kl. 15.00 vil der være et ildshow.

Arrangementet slutter kl. 16.00.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109