23948sdkhjf

Scania går efter forsvarskontrakt

Forsvaret kan spare betydelige summer ved fremover at bruge fleksible køretøjer til forskelligartede opgaver på hele kloden.
Sådan lyder udmeldingen fra Scania, som er klar til at levere de fleksible køretøjer, som forsvaret har brug for.

- For nylig vandt Scania en kontrakt på leverance af 184 lastbiler til det finske forsvar. Vi har også indgået en rammeaftale om levering af nye lastbiler til Beredskabsstyrelsen. Det har givet os ekstra blod på tanden og et erfaringsgrundlag, der er værd at bygge på i forhold til det danske forsvar, siger Anton Freiesleben, salgsdirektør for Scania Danmark.

Nem ombygning

- Blandt andet tilbyder Scania , at lastbiler med almindeligt førerhus nemt og hurtigt kan ombygges til en pansret udgave af højeste sikkerhedsstandard.

- På den måde kan forsvaret spare mange penge på fremtidige lastbilindkøb med en fleksibel løsning, der passer præcist til deres behov til alle tider.

- Forsvaret kan på den måde købe præcist det antal lastbiler, de har behov for, og så kan de pansres afhængig af det behov, man aktuelt har for køretøjer til missioner og træning.

- På den måde undgår forsvaret at have køretøjer stående, som ikke bliver brugt og har altid det korrekte antal lastbiler til rådighed, siger Anton Freiesleben.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094