23948sdkhjf

Mere aktuel luftfart

Korte nyheder om luftfarten. Denne gang om Ryanair * Københavns Lufthavne * SKAT * regnskab.
Ryanair til København

Ryanair begynder at flyve fra Københavns Lufthavn i marts 2015. Ryanair åbner en base i København med fire fly. De første tre ruter bliver til Luton/London (to daglige afgange), Warszawa i Polen og Milano i Italien med Boeing 737-800 fly. Flere ruter annonceres efter nytår. Ryanair er ikke et nyt selskab i Danmark. De flyver i dag fra både Billund og Aarhus.

København udvider i vest

Borgmester i Odense, Anker Boye, træder ind i Københavns Lufthavns Vækstkomité. Han er det første medlem vest for Storebælt. Komiteen udvides i lyset af udsigten til kortere rejsetider mellem landsdelene.

Møde om Toldkontrol

På opfordring fra Danske Speditører har SKAT besluttet at holde et "gå hjem møde" om toldkontrol i Jylland. Mødet blev en succes i København i november, og Danske Speditører håber på, at mødet vil få tilsvarende opbakning onsdag den 4.februar 2015 kl 14.00-16.30 i SKATs lokaler på Østhavnsvej 31, 8000 Århus C

CPH godt tredje kvartal

Københavns Lufthavne havde vækst i antallet af passagerer på 7,1 procent i årets første ni måneder, hvilket resulterede i stigende omsætning og resultat før skat. Væksten var særlig stærk i sommermånederne, så lufthavnen har opjusteret forventningerne til helåret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078