23948sdkhjf

Korte nyheder

Vil ansætte flere

Dan Spedition i Padborg har fornylig ansat Klaus Jessen som chef og daglig leder. Nu skal der ansættes flere i det vækstramte firma. Det at lave tolddokumenter kræver specialviden og de rigtige it-systemer, forklarer Klaus Jessen. Det er specialistviden, så for at undgå fejl køber flere og flere denne ydelse hos os. Dan Spedition er foreløbig oppe på syv ansatte.

Hvad koster forurening?

Med en ny type regnskaber vil flere store danske virksomheder sætte kroner og øre på deres samlede miljøbelastning. Novo Nordisk og IC Group var de første i Danmark. Nu vil Arla og Mærsk Drilling også bruge metoden. For Arla betyder de blandt andet, at miljøpåvirkningerne skal undersøges lige fra den gødning, der bruges i køernes foder til transporten af råmælk mellem mere end 12.000 landmænd i 12 lande.

ISO til GLS-koncernen

Alle de eksisterende ISO-certificeringer, som den europæiske pakkedistributør GLS har, er nu blevet fornyet for yderligere tre år. Dermed er 20 GLS-datterselskaber certificerede i henhold til de internationalt anerkendte ISO-standarder 9001:2008 og 14001:2004 for henholdsvis kvalitet og miljø. GLS fik allerede for ti år siden anerkendelse for sin kvalitetsstyring i mange lande. I 2011 iværksatte pakkedistributøren et program for certificering af hele koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064