23948sdkhjf

Energi-tjek til vognmændene

Høje energiregninger kan være en tung post for vognmandsforretninger. Det er baggrunden for, at ITD og Harald Karlsen Rådgivning har indgået en aftale om billige Energi Tjek.
Nogle vognmandsforretninger kan spare helt op mod 30 procent af deres elforbrug, forklarer Harald Karlsen, som mener at det typisk vil tage to år at tjene investeringerne hjem igen.

ITD har selv fået energi-tjek

Hos ITD er der ingen tvivl om, at et besøg af energikonsulenten Harald Karlsen er guld værd. ITD er selv blevet tjekket for et par år siden, der er sparet penge. Det har ført til en række tiltag indenfor lys, varme og ventilation. En optimering af ITD’s moderne styringsanlæg gav også gode besparelser og komfortforbedringer uden større investeringer.

En kort, en lang

Harald Karlsen Rådgivning tilbyder to forskellige eftersyn. Et hurtigt på fire-seks timer, hvor der gives en kort tilbagemelding med spareforslag. Det lange eftersyn tager tre-fire dage og indeholder en grundig gennemgang af virksomhedernes installationer og bygninger, forbrugsdata mm. Herefter følger en skriftlig rapport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078