23948sdkhjf

DAN Palletiser akkrediteret i Storbritannien

DAN-Palletiser er netop blevet akkrediteret af britiske Safecontractor for at sikre høje sikkerheds- og sundhedsmæssige standarder indenfor arbejdsmiljøet.
Af Jesper B. Nielsen

Safecontractor er et britisk akkrediteringsfirma som har udviklet en akkrediteringsordning der stiller meget høje krav til leverandørernes arbejdsmiljøledelse og styring af sikkerhed og sundhed.

DAN-Palletiser som har 85 ansatte, producerer og leverer palleteringsløsninger til nogle af verdens største producenter og distributører inden for fødevare- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien. DAN-Palletiser er ejet af Consolidated Holdings A/S, hvis helt eller delvist ejede selskaber omsætter for mere end 24 mia.

Nogle af DAN-Palletiser´s seneste projekter er palleteringsløsninger som er leveret til bl.a. en af Europas største producenter af chips, en kendt producent af morgenmadsprodukter samt en række førende europæiske " private label" producenter.

En Safecontractor akkreditering vil give øge DAN-Palletisers muligheder markant for at lande endnu flere ordrer på det engelske marked, specielt indenfor fødevare- og drikkevareindustrien, idet de fleste større engelske fødevareproducenter benytter Safecontractor som samarbejdspartner. De stiller nemlig krav om at deres leverandører på forhånd skal være godkendt af Safecontractor.

- De større virksomheder har simpelthen ikke råd til at løbe risikoen ved at benytte leverandører, der ikke har en arbejdsmiljøcertificering, siger John Kinge, teknisk direktør i Safecontractor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096