23948sdkhjf

Restaurant genåbner på Cargo Syd

Efter to år genåbner restauranten og cafeen i Transport-center Cargo Syd.
Det er ægteparret Lone og Steen Larsen fra cateringvirksomheden Kejserindens Gryder, der nu udvider med spisestedet ved Nr. Alslev, der har stået tomt i to år

Hun er uddannet smørrebrødsjomfru og har tidligere arbejdet som kantineleder. Han er uddannet tjener. Sammen driver de Kejserindens Gryder, der er en velrenommeret cateringvirksomhed i Albertslund ved København.

- Vi har 350 lastbiler, der tanker hos os hver dag, og mange chauffører har spurgt, hvornår der igen kommer liv i restauranten, siger direktør Jeanette Andresen, Transport-center Cargo Syd.

- Der har været en stor forhåndsinteresse såvel fra erhvervslivet som fra Guldborgsund Kommune, ligesom der ligger et betydeligt potentiale, når byggeriet af den nye Storstrømsbro går i gang. Desuden har vi et stort erhvervsopland med mange virksomheder lokaliseret i og omkring centret.

Det gode danske køkken

Lone og Steen Larsen vil især satse på det gode danske køkken inkllusive Danmarks nationalret stegt flæsk med persillesovs.

- Menukortet og ikke mindst tilberedningen vil afspejle de værdier og den kvalitet, som vi har været kendt for siden etableringen i 1998, forklarer Steen Larsen.

- Vi serverer fastfood, men der bliver også et menukort for alle, ligesom vi vil tilbyde en lunchbox eller lignende, som man kan tage med på turen.

Restauranten vil i starten holde åbent kl. 10.00-20.00 hver dag.

I forbindelse med den officielle åbning af den nye restaurant holdes reception på Transport-center Cargo Syd torsdag den 5. februar kl. 11.00 – 14.00, hvor der også bliver lejlighed til at hilse på Lone og Steen Larsen.

Transport-center Cargo Syd ligger ved Nørre Alslev på Nordfalster lige ved E47 frakørsel 43.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078