23948sdkhjf

Hiabs hidtil største kran

SAWO præsenterer nu Hiab’s største kran til dato. Premieren er på Transport 2015 i MCH Herningmessecenter.
Den ny kran HIAB X‐HiPro 1058 bliver den største Hiab-kran til dato. Den får en kapacitet i 100 tonmeter klassen. Med en vandret rækkevidde på op til 34,5 meter (med jib) og op til 38 meter lodret rækkevidde er denne kran med sin usædvanligt høje kapacitet ideel til løft af tunge og omfangsrige materialer.

Maksimal kapacitet

Det nye Variable Stabilitetssystem+ (VSL+) giver operatøren langt større frihed i håndteringen, fordi den gør det muligt for kranen at arbejde ved maksimal kapacitet med fremragende stabilitet.

Det nye og forbedrede VSL+ stabilitetssystem kan drage fordel af bilens belastning. Den ekstra last på lastbilen fungerer som kontravægt.

Beskyttelse af lasten

Det nye LSS-stabilitetssystem gør krandriften hurtigere og mere jævn med ultrahøj præcision ved en lang række opgaver, selv ved fuld rækkevidde.

Funktionen kompenserer automatisk for, og modvirker, uønskede bevægelser under lodrette operationer. Den dæmper også løftebevægelserne, selv hvis et håndtag slippes hurtigt.

Resultatet er, at LSS ikke kun gør betjeningen af kranen hurtigere og mere jævn, den hjælper også med at beskytte lasten, køretøjet og omgivelserne omkring kranen mod mulige skader.

Hurtigere udskud

Det 9 meter lange kædedrevne støttebensudtrækssystem er også en nyhed. Med kun en enkelt udskudscylinder, men to teleskopudskud, bliver udskudshastigheden næsten fordoblet, hvilket sparer værdifuld tid ved nedtagning og opsætning af kranen.

Den nye Hiab-kran får premiere på Transport 2015 i MCH Messecenter Herning 19.-21. marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079