23948sdkhjf

Er hydrogen fremtidens brændstof?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Få indblik i, hvorfor netop hydrogen er fremtidens energikilde, når Nel Hydrogen Fueling giver deres bud på, hvordan udfordringen med verdens stigende energiforbrug kan løses - på en ren og bæredygtig måde.

På Bureau Veritas Kick Off Seminar 2019 kan du blive opdateret på den nyeste teknologi og få svar på, hvornår du kører i din første bil drevet på hydrogen. Kan dette simple atom med bare én elektron og én proton, som udgør 75% af hele universets masse, være svaret på fremtidens energimæssige udfordringer?

Du kan også høre om Falcks erfaringer med implementering af de nye ISO-standarder i 32 lande, eller få historien bag Ateas nye beredskab mod korruption og bestikkelse. Vi får også besøg af Pieszak, der deler deres rejse med de første bæredygtige jeans i Danmark, og REKS, der fortæller om deres arbejde med kemisk arbejdsmiljø.

Til sidst byder vi velkommen til Mogens Lykketoft og en fortælling om FN's verdensmål i en verden, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er i fokus hos mange virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.103