23948sdkhjf

Hovedrengøring og beredskab mod korruption og bestikkelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Siden det i sommeren 2015 kom frem, at tidligere topfolk fra it-virksomheden Atea har været involveret i en større sag om bestikkelse, har virksomheden iværksat en stor indsats for at få gjort op med al uetisk adfærd

Atea har taget skrappe midler i brug med certificeringen efter den globale ISO 37001-standard om anti-bestikkelse. På Bureau Veritas Kick Off Seminar 2019 kan du høre mere om baggrunden for det omfattende complianceprogram, der skal sikre et beredskab mod bestikkelse, korruption og anden uetisk forretningsmæssig adfærd. Få også indblik i, hvilken effekt indsatsen har fået for medarbejdernes kultur, selvforståelse og stolthed, og hvordan virksomheden er kommet videre.

Endvidere kan du høre Falcks erfaringer med implementering af de nye ISO-standarder i 32 lande, eller få historien bag REKS og deres arbejde med kemisk arbejdsmiljø. Vi får også besøg af Pieszak, der fortæller om deres rejse med de første bæredygtige jeans i Danmark, og Nel Hydrogen Fueling, der deler deres syn på, hvorfor netop hydrogen er fremtidens energikilde.

Til sidst byder vi velkommen til Mogens Lykketoft og en fortælling om FN's verdensmål i en verden, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er i fokus hos mange virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11