23948sdkhjf

Tilbud og nyheder om emballage – Gå ikke glip af det

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Produktnyheder, gode fifs og en masse andre spændende materiale kan du få tilsendt med nyhedsbrevet fra ALBE Emballage.

ALBE Emballage A/S sender ca. 12 gange årligt et værdigivende nyhedsbrev ud, hvori der indgår emballage guides, kundecases, nyheder indenfor emballage, gode tilbud på emballage, samt diverse værdifuldt viden, igen med udgangspunkt i (primært industri- og transport)emballage.

Det vil altså sige både bølgepap, papkasser til forsendelse, kassefyld, pakketape, logotape, strækfilm, boblefolie, skumfolie, indpakningspapir, fragtetiketter, boblekuverter, paprør, konfektionsæsker, plastfolie, containersække, spandeposer, strapbånd og meget meget mere.

Vil du være med?
Så tilmeld dig nemt og lynhurtigt nederst på vores hjemmeside www.albeemballage.dk, det tager ikke mange sekunder – indtast blot din e-mail, så er du i gang.

Hvis du på et senere tidspunkt finder ud af at det ikke er relevant for dig, kan du selvfølgelig altid hurtigt og nemt afmelde dig igen. Dette gøres med få klik. Links hertil findes nederst i hvert enkelte udsendte mail.

Kort om Danmarks mest fleksible emballage-leverandør
ALBE Emballage A/S er Danmarks mest fleksible og troværdige leverandør af emballage til indpakning og forsendelse af emballage. Med sine mere end 35 års erfaring inden for salg, rådgivning og vejledning til både store og små virksomheder er ALBE Emballage A/S en yderst kompetent samarbejdspartner.

Ekspert emballage rådgivning eller direkte køb online?
Det er vigtigt for os at rådgive vores kunder så de finder den bedste løsning og minimerer og optimerer deres forbrug af emballage så meget som overhovedet muligt. Ønsker du at købe direkte online kan dette gøres via vores webshop, som findes på www.daniaemballage.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.107