23948sdkhjf

ELF & Renault lancerer unik produktserie RN17

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

ELF og Renault fejrer 50 års partnerskab og lancerer den unikke produktserie RN17.

De tre produkter, der opfylder de nyeste tekniske og miljømæssige krav, er resultatet af det innovative samarbejde mellem ELF og Renault. TOTAL er eneste producent af produkter, godkendt i henhold til specifikationen RN17.

ELF og Renault har arbejdet sammen til fordel for bilisterne i 50 år. Gennem en fælles og stærk ambition om, at holde sig på forkant med markedsudviklingen ved brug af den nyeste teknologi, har partnerskabet blandt andet det formål at forbedre køretøjernes ydeevne inden for motorsport og for de private bilister.

ELFs engagement i motorsport gør det muligt, sammen med Renault, at udnytte vores teknologi og ekspertise til testning af produkterne under de mest krævende forhold. Motorsport er det perfekte ”testmiljø” på grund af de ekstremt høje krav. Disse forhold gør det muligt for ELF og Renault, at udvikle endnu bedre produkter, der dagligt anvendes af millioner af bilister.

ELF stræber efter konstant forbedring af produkterne for at sikre optimal beskyttelse af Renault motorer både inden for og i samarbejde med motorsporten og private bilister. Brug af ELF smøremidler sikrer exceptionel slidbeskyttelse og forbedret brændstoføkonomi i Renault motorer.

Den nye serie af meget højtydende motorolier opfylder de nye RN17,  RN17 FE og RN RSA specifikationer fra Renault.

ELF har gennem vores teknologiske ekspertise udviklet en optimeret produktlinje, som består af tre højtydende motorolier, der dækker alle de nyeste bilmodeller fra Renault:

ELF EVOLUTION RN-TECH ELITE FE 0W-20 til den nye Scenic IV MPV  og ELF EVOLUTION RN-TECH SPORT 0W-40 til Alpine A110 er blot to eksempler fra den nye produktserie. De nye produkter opfylder ikke kun de seneste tekniske og miljømæssige krav i ACEA standarderne, men reducerer også motorfriktionen og forbedrer brændstoføkonomien med op til 3%. 

-      ELF-Renault samarbejdet har opnået fantastiske succeser gennem 50 år, siger Mathieu Soulas, Vice President TOTAL Lubricants. Og vi er ikke færdige endnu, fordi vi sammen med Renault er klar til at takle de miljømæssige, tekniske og forretningsmæssige udfordringer, som fremtiden byder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Send til en kollega

0.109