23948sdkhjf

Gør det nemt og hurtigt at finde en synshal eller tjekke en bil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Mange ting bliver hele tiden digitaliseret. Og bilområdet er ikke nogen undtagelse.

Når bilen begynder at nærme sig datoen for syn, så er der ingen vej udenom – den skal synes. I stedet for at bruge tid på at søge sig frem til synshaller, så kan man ordne planlægningen nemt og hurtigt på nettet. Inde på TjekBilsyn kan man hurtigt finde frem til sin nærmeste synshal. Man indtaster blot sit postnummer, og så kommer der en liste frem med de nærmeste synshaller. Det er en innovativ nyhed, som sparer tid.

I stedet for at bruge tid på at søge sig frem til synshallerne, kan man blot tage den, der er tættest på hjemmet, den med de bedste anmeldelser eller den billigste. Det kræver blot et enkelt telefonopkald. Siden viser udelukkende synshaller, der er autoriserede og godkendte af staten. Det fremgår også på listen, hvor stor en procentdel af køretøjerne, der er blevet godkendt. De tager alt fra biler, busser, lastbiler og motorcykler.

Køb af brugt bil? Tjek dens historie inden du køber
Et andet område, som er blevet digitaliseret og som er meget anvendt, er muligheden for at kunne tjekke den enkelte bil via dens nummerplade. På nettet kan man nemlig finde en oversigt over nummerplader, der kan være meget relevant for dig, der står og skal købe en brugt bil. Man er ikke altid lige heldig, når man købe en ny brugt bil. Derfor kan det være en fordel at få et indblik i bilens historie.

Det foregår således, at man taster bilens nummerplade ind. Herefter får man adgang til diverse synsrapporter, som bilen nu har været igennem. Man kan altså se, hvor mange dele, der er blevet skiftet i løbet af køretøjets levetid og se hvilke anmærkninger, bilen har fået.

Der er nogle sliddele, som skal skiftes gennem tiden, når bilen kommer op i årene. Ved at lave et nummerpladetjek, så kan man se, om disse er blevet skiftet for nylig. Det kunne eksempelvis være bremseskiver, kuglelejer m.v. Har bilen ikke fået ordnet bremser i mange år, så er det måske en udgift, man kan forvente, vil komme på et tidspunkt. Man kan også se relevante detaljer, såsom hvor langt bilen forventes at køre på literen.

Sammenlign bilen med andre biler af samme model
En anden mulighed ved at lave et nummerpladetjek, det er at få sammenlignet bilen med andre biler af samme årgang eller samme stand. Herved får man en god fornemmelse af, om man har skudt papegøjen eller er ved at blive snydt. Det er muligt at tjekke alle slags motorkøretøjer: Biler, busser, lastbiler, knallerter, scootere, motorcykler, campingvogne, trailere og traktorer. Alle data omkring tjek af nummerplader kommer fra motorregistret, og de er derfor 100% reelle.

Undgå at købe en brugt bil med restgæld
Man kan også se, om der er en restgæld i køretøjet, hvilket man ellers kan risikere at blive bondefanget med, hvis ikke sælger oplyser dette. Man kan også se, om det faktiske kilometertal stemmer overens med det, som sælger angiver. Alt i alt er det et rigtig godt og smart redskab, som kan spare købere for penge og lange næser.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.095