23948sdkhjf

Fem grunde til at en disponent forbliver uundværlig

| Medlemsnyhed | Indrykket af PTV Group Danmark

Gør et ruteplanlægningssystem disponenten overflødig? Det er et spørgsmål, vi ofte stilles. Svaret er nej.

Det, som giver den mest optimale ruteplanlægning, er lige præcist det kendskab og de erfaringer disponenterne har, når de bliver kombineret med de smarte algoritmers matematiske præcision. 

Alle kender til skræmmehistorierne om arbejdspladser der forsvinder i takt med digitaliseringen og mekaniseringen stiger. Det gælder dog ikke for disponenter og transportplanlæggere. Naturligvis udvikles der løbende på ruteplanlægningssystemer; niveauet for kunstig intelligens stiger. Men disponenterne forbliver uundværlige.

Et ruteplanlægningssystem indeholder avancerede algoritmer, hvormed den optimale planlægning, på basis af et stort antal variabler, kan beregnes ved lynets hast. Algoritmerne kan imidlertid ikke gøre alt og det er ikke alle variabler, som de kan tage højde for. Hvis der er undtagelser, hvor planlægningen ikke lykkedes, så må systemet give disponenten besked om det. Det er de erfaringer og kundskaber, som disponenten besidder, som giver de følgende fem grunde til at disponenten forbliver uundværlig.

Læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PTV Group Danmark

Gullberg Strandgata 36D
411 04 Göteborg
Sverige
PTV Group Danmark

Send til en kollega

0.119