23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Stålkonstruktion udvider med flere tilbygninger og ny bearbejdningslinje

En stærkt voksende tonnage gør det nødvendig med investering i ny maskine til opskæringsafdelingen samt en udvidelse af produktionsarealet i maler- og svejseafdelingen. Udvidelsen giver også plads til nye og bedre medarbejderfaciliteter

”Den nye linje i opskæringsafdelingen kan save, bore og bearbejde størstedelen af de typer råmateriale, der anvendes i vores produktion. Linjen bliver fuldautomatisk og giver markante tidsbesparelser i opskæringsprocessen, men også i senere processer i vores produktion, grundet en større forarbejdningsgrad af råmaterialet”, udtaler produktionsdirektør Claus Barnewitz.

I malerafdelingen øges kapaciteten med 30% og samtidig udvides svejseproduktionen med 1.000 kvadratmeter.

Effektiviseringen, der følger med den nye linje og udvidelsen af svejseproduktionen og malerområdet, vil allerede i indeværende år medføre flere arbejdspladser og større produktionskapacitet.

”De nye investeringer og omlægninger optimerer vores interne flow på fabrikken til gavn og glæde for både medarbejdere og produktion. De nye tiltag er første led i en langsigtet plan om at øge den samlede kapacitet i produktionen hos DS Stålkonstruktion”, afslutter Claus Barnewitz.

Byggeriet forventes færdigt i uge 17 og DS Stålkonstruktion får nu et samlet produktionsareal på mere end 30.000 kvadratmeter.

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Send til en kollega

0.047