23948sdkhjf

Forkæl dig selv dette forår

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du også knoklet igennem denne vinter? Så fortjener du helt sikkert at lidt selv forkælelse dette forår.

Herunder kan du læse om et par forskellige tips til, hvordan du kan forkæle dig selv og blive helt klar til sommeren 2019

Køb noget lækkert nyt tøj
Tag ud og invester i et par nye skjorter og bukser til garderoben. Med lidt nyt tøj i garderoben, vil du helt sikkert føle dig som et helt nyt menneske. Når man har noget nyt tøj på, sker der faktisk noget psykisk i din hjerne, som giver dig noget ekstra energi.

Du kan eventuelt prøve at finde en skrædder, som kan hjælpe dig med at lave nogle skræddersyede skjorter til dig. Du vil blive overrasket over, hvor behagelig en skræddersyet skjorte er, og hvor godt det egentligt ser ud.

Giv kroppen en omgang kærlighed
Giv kroppen en ordentlig omgang med en tur til en god fysioterapeut. Hos en fysioterapeut kan du få fixet gamle sport skader eller bare få rystet kroppen godt igennem. En tur til fysioterapeuten kan også gøre din krop meget mere smidig og medgørlig.

Få fat i drømmebilen så du er klar til sommer
Har du overvejet at få fat i en ny bil, så du kan køre ind i sommeren 2019 med stil? Der er ikke noget som duften af ny bil. Så hvis du virkelig vil forkæle dig selv, skal du tage ud og snakke med Nellemann Leasing om at lease en bil. Hos Nellemann Leasing kan du lease din drømmebil. De har altid over 200 forskellige modeller at vælge imellem, så der vil du helt sikkert kunne finde en fed bil, som passer til dig.

Tag ud med drengene og spis en god bøf
Du behøver selvfølgelig ikke være alene om at forkæle dig selv. Tag fat i alle dine gutter og aftal en dag, hvor I starter med at tage ud og spise, og derefter tager ud og drikker nogle øl i byen. Der findes mange forskellige restauranter i byen. som I kan besøge, men der er altså ikke noget, som slår en god bøf.

Når I har spist jer mætte i god bøf med masser af sovs, kan I eksempelvis tage ud og bowle eller måske prøve at finde på en anden sjov aktivitet, som I kan lave, mens I drikker nogle øl og virkelig bare ”mandehørmer”.

En drengetur kan virkelig hjælpe jer alle sammen, med at slippe lidt væk fra hverdagen og bare komme ud og grine sammen og lave noget sjovt. Det skal alle have lov til en gang imellem.

Du har ved at læse denne side, forhåbentlig fået lyst til at give dig selv lidt selvforkælelse, så du kan komme i godt humør, og derfor starter foråret med en oprejst pande og massere gåpåmod.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078