23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny innovativ, grøn og bæredygtig aftale skal give danskerne miljøvenlige tag- og facadeløsninger

Building Green-messen 2019 i Aarhus fokuserer på bæredygtigt byggeri, arkitektur og løsninger. Det samme gør SSAB og DS Stålprofil, der i dag på messen kunne afsløre en ny og grøn partneraftale.

Med aftalen bliver DS Stålprofil GreenCoat-partner i Danmark. GreenCoat® er
SSAB´s grønne, arkitektonisk belønnede og bæredygtige stålplade produceret
i 100 procent genanvendelige og grønne materialer.

Bæredygtigt byggeri er fremtiden. Og med DS Stålprofils nye partneraftale bliver Danmarks største leverandør af stålplader til tag- og facadeløsninger, DS Stålprofil, nu endnu mere grøn.

”Vi er meget stolte af denne aftale. Stål er i forvejen et miljøvenligt valg til både tag- og facadeløsninger på grund af den lange levetid. Men med GreenCoat-aftalen kommer vi til at kunne give danskerne et premiumprodukt, der både er bæredygtigt og biobaseret”.

”Og som virksomhed i en tid, hvor miljøhensyn fylder meget, er det med en god fornemmelse i maven, at vi kan levere grøn samvittighed til den moderne bygherre med et miljøbevidst fokus”, siger Thomas L. Rasmussen, Adm. Direktør i DS Stålprofil.

100 procent genbrug og ressourcebesparelse
Produktteknologien er patenteret hos SSAB i Sverige og Finland. Og så har GreenCoat® verdens mest miljøvenlige overfladebehandling af stål. Derudover er produktet testet gennem mange år og lever op til alle nordiske kvalitetsmål.

”GreenCoat-stålets overfladebelægning er en biobaseret teknologi, primært på svensk rapsolie. Det er helt unikt, og det gør dette farvebelagte stål til markedets mest bæredygtige. Der bliver simpelthen forbrugt færre af jordens knappe ressourcer i produktionen af GreenCoat-produkterne”, fortæller Jan Meier, Country Manager hos SSAB Danmark.

Der bliver anvendt en høj grad af genbrugt stål i produktionen. Stål er nemlig unikt, idet det kan genbruges 100 procent uden at miste kvalitet eller forbruge ekstra ressourcer. Og som beklædning til tag og facader er stål optimalt, fordi det er meget stærkt. Der er minimum vedligeholdelse, og DS Stålprofil giver altid slutbrugere og bygherrer fleksibilitet til at skabe et unikt og arkitektonisk smukt udtryk.

Arkitektonisk belønnet byggeløsning
Faktisk har GreenCoat-produktet allerede høstet international hæder for sit smukke og farverige udtryk med flere arkitektpriser for Henning Stummels Tin Hus i London. Og herhjemme har DS Stålprofil allerede benyttet GreenCoat® i opførelsen af TV2 Nord’s flagskib i Aabybro TV2, ligesom DS Stålprofil også kommer til at anvende GreenCoat® i opførelsen af et nyt Hjerne- og Demenscentrum i Aarhus samt til et projekt om at opføre venligboliger på Frederiksberg.

”GreenCoat’s utallige farvemuligheder giver mange alternativer for den enkelte. Det sikrer stilsikre løsninger, der er miljømæssigt bæredygtige”, siger Thomas L. Rasmussen.

SSAB er en nordisk baseret stålproducent, der leverer værdiskabende produkter, som skaber en stærkere, lettere og mere bæredygtig verden.

 

Fakta:
GreenCoat er unik kombination af 100% genanvendeligt kvalitetsstål og et laksystem baseret på svensk rapsolie fremfor fossile olier. Skabt til et langt liv i det barske Nordiske klima og til markant arkitektur. GreenCoat til tag- og facadeløsninger fås i et stort antal farver og typer af belægninger, der passer til netop det udtryk, som du ønsker at få frem.

 

For yderligere information, interview eller billedmaterialer, kontakt venligst:
Thomas L. Rasmussen, Adm. Direktør, DS Stålprofil på 20288100 eller tlr@ds-staalprofil.dk
Jan Meier, Country Manager, SSAB Danmark på 40382073 eller jan.meier@ssab.com

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130944
P nummer: 1007339956

Kontaktperson

Thomas L. Rasmussen
Adm. direktør - CEO
+45 96 57 28 24 tlr@ds-staalprofil.dk

Send til en kollega

0.078