23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå usalgbare varer med en fornuftig palletering

Arbejder du i bølgepapindustrien? Eller pakker I bundter af bølgepapkasser? Dét er der store miljømæssige fordele ved, og så kan der være penge at spare - såfremt at din palletering fungerer!

Der er mange fordele ved at arbejde i bølgepap-industrien, men det kan ligeledes give anledning til nogle udfordringer. Ved pakning af bølgepapemballager kan det være en udfordring at sikre bundterne mod tryk og skader, hvor specielt hjørner og kanter er udsatte. Det betyder i flere tilfælde; usalgbare varer og derfor unødige kasseringer. Med en fornuftig palletering kan der derfor være mange penge at spare.

Det genanvendelige, brede og bløde banderoleringsbånd, som findes på banderoleringsmaskinerne fra ATS, sikrer at bundterne ikke påtager sig skader på hverken kanter eller overflader ved pakning. Der skabes præcise bundtninger som medfører god palletering, hvor bundterne kan placeres centreret og helt tæt sammen. Det betyder, at volumen på pallerne reduceres, hvilket yderligere sænker transport- og opbevaringsudgifterne.

Hos USP forhandler vi de anerkendte banderoleringsmaskiner fra ATS, som du kan læse meget mere om her.

Ubro SystemPac A/S
Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28333129
P nummer: 1017406937

Kontaktperson

Marketingkoordinator - Frederikke Gyldholm
Marketingkoordinator
+45 40541564 fgh@ubro-systempac.dk

Send til en kollega

0.064