23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Stålkonstruktion opfører 25 lejligheder ovenpå fredet ejendom på Nordhavnen

Helt fra starten har DS Stålkonstruktion været en del af dette spændende og udfordrende projekt, med at opføre 25 lejligheder i 4 etager ovenpå en eksisterende, fredet ejendom på Nordhavnen i København.

Projektet har været låst i mange henseender grundet fredningen, den arkitektoniske udformning og lejlighedernes ruminddeling. DS Stålkonstruktion har bl.a. måtte monteret stål ned igennem det eksisterende hus for at forstærke byggeriet. Montagepladsen har været meget begrænset – det har været vanskeligt at få kranerne ind og montere stålkonstruktionerne. DS Stålkonstruktion er derfor stolte over, at projektet er en succes.

Under hele processen har DS Stålkonstruktion haft et tæt samarbejde med både totalentreprenøren og arkitekt Dorte Mandrup. Det har været en form for udviklingsprojekt, hvor DS Stålkonstruktion har været medprojekterende og har bidraget til at byggeprocessen forløb optimalt samt blev den mest fordelagtige økonomiske løsning.

DS Stålkonstruktion har leveret og monteret alt stål, alle etagedæk og trapezpladerne på taget – i alt ca. 250 tons stål.

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Send til en kollega

0.063