23948sdkhjf

VIKA sikrer dig hurtig og effektiv transport

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Annonceindrykning

Skal der løftes tungt, så få en hjælpende hånd af VIKA.

Står du midt i et flyttekaos, eller har du bare én enkelt ting eller to, du gerne vil have flyttet fra A til B, så kan det nemt virke uoverskueligt, hvis det vejer meget mere end en fyldt indkøbspose. Men der er ingen grund til at fortvivle og gøre flytteprocessen til et levende mareridt. Der er hjælp at hente. Hvis du mangler nogen til at tage sig af de tunge ting, så kan du med fordel benytte dig af et professionelt flyttefirma.

Overlad transporten til professionelle
Når du står overfor en flytning, er der visse ting, der er nemme at løfte og flytte, og så er der de ting, der absolut ikke er. Processen med at pakke et helt hjem ned kan hurtigt blive en uoverkommelig opgave. Hvis du heller ikke kan løfte tingene, når de endelig er blevet pakket sammen, så siver håbet ganske forståeligt langsomt ud af kroppen. Derfor kan det være en god idé at søge hjælp fra professionelle flyttefolk og dermed lade flytningen blive en rar og tryg proces.

Det er desuden en stor fordel at søge assistance, hvis du skal foretage tunge løft. Tunge løft kan være alt lige fra klaverer, flygler, kopimaskiner, penge- og arkivskabe til industrimaskiner. De såkaldte tunge-løft, hvor der ofte skal flere til at bære, kræver, at der er styr på sikkerheden, så du ikke kommer til skade. Med VIKA får du professionelle flyttefolk, der har det rette udstyret til at klare alle former for tung flytning.

Med VIKA kan du trygt overlade arbejdet, der med garanti vil blive udført med et stort fokus på nænsomhed og sikkerhed. På den måde er du garanteret, at dine tunge løft bliver transporteret fra A til B uden skrammer, hverken på gulv, vægge eller på selve møblet. Desuden påfører du ikke dig selv skader som konsekvens af de tunge løft.

Derfor skal VIKA transportere dine ting
Hvis du også er en af dem, der synes, det kan være svært at vælge, hvilket flyttefirma du skal overlade transporten af dine dyrebareste ting til, så får du fire grunde til at vælge VIKA:

1. VIKA leverer gratis flyttekasser til dig hver tirsdag i tidsrummet 8-16. Du kan altid kontakte dem for at modtage et uforpligtende tilbud på din flytteopgave og høre nærmere om flyttekasser

2. VIKAS meget glade flyttekonsulenter står altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning. Konsulenterne vil planlægge flytningen ud fra dine behov

3. Hvis du er i en situation, hvor du ikke kan rive teltpælene op og flytte til drømmeboligen med det samme, så tilbyder de opbevaring af dine ejendele i et tørt og sikkert rum til en yderst favorabel pris. VIKA henter og bringer naturligvis dine ting

4. Hos VIKA er du sikker på at få professionelle fagfolk med stor erfaring. Dine ejendele vil derfor være i trygge hænder. Under flytningen er både flyttegods og mandskab fuldt forsikret
 
Skal du have transporteret dine ejendele, kan du med fordel vælge et flyttefirma, hvor effektivitet og flid i højsædet. Med et professionelt team på sagen, det matcher dine ønsker og behov, kan du trygt læne dig tilbage og overlade flytningen af dine ejendele.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Annonceindrykning

Send til en kollega

0.078