23948sdkhjf

Mini Trans knipser, hvad de lover

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Transportløsninger, der er til at stole på, er noget Mini Trans går op i. Derfor tilbyder transportspecialisten sine erhvervskunder ekstra tryghed med billeddokumentation.

På byggepladsen står Torben Andersen, vognmand i Mini Trans. Han retter lidt på kameraet og knipser et billede, der automatisk lægges online som dokumentation for leveringen. Proceduren er helt alminelig i Mini Trans-regi og giver virksomhedens erhvervskunder mulighed for at tjekke, om godset er nået frem i god stand og leveret på rette tid og sted.
 
”Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt – og en ordentlig levering kræver omhu. For når vores kunder bruger tid og ressourcer på at producere og afsætte et produkt, så er det da ærgerligt, hvis det sidste, vigtige skridt i processen bliver nedprioriteret. Derfor opprioriterer vi alle vores leveringer med faglig og billedskarp præcision og er på den måde med til at tage vare på vore kunders gode omdømme,” lyder det fra Birger Larsen, driftsdirektør i Mini Trans.
 
Men det er ikke kun billeddokumentation, som Mini Trans’ erhvervskunder kan drage fordel af. Virksomhedens online-tjenester byder nemlig på et komplet og detaljeret overblik fra den første kundekontakt, til ordren er leveret. Nemt, hurtigt og trygt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.08