23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre kemi i hverdagen

Svanemærket kemi – Innovative kemiprodukter til professionel rengøring af køretøjer.

WashTec og Svanemærkningen
WashTec er en førende aktør inden for forskning og udvikling af produkter til vask af køretøjer. Vores fokus er at vi altid levere produkter, der er af bedste kvalitet, og som samtidig gør det nemt for dig som kunde, at vælge de mest miljøvenlige produkter.
Dette er baseret på en kompromisløs strategi med bæredygtighed på alle niveauer - alt fra valg af råmaterialer til udvikling af produkter. Gennem vores princip om bæredygtighed, stiller vi høje krav til vores leverandører, og vi udvælger råmaterialer i produktudviklingen, der opfylder de nyeste krav inden for lovgivning og miljø.
Vores Svanemærkede produkter findes til alle forløb i vaskeprocessen og er baseret på ultramoderne opskrifter med udvalgte kvalitetsråvarer, der i kombination giver en produktlinje, der kan tackle de mest krævende vaskesituationer uden at gå på kompromis med de miljømæssige overvejelser. Produkterne er stærkt koncentrerede og meget effektive, hvilket giver en lav dosis pr vask og maksimal effektivitet og styring af omkostningerne.
Når vi udvikler produkter, er det altid højt prioriteret, at kvaliteten er den absolutte bedste, og at de kan
Svanemærkes - Alle vores produktudviklinger er konsekvent fokuseret på at sikre maksimale kundefordele og de voksende behov hos vores kunder. Produkterne er specielt tilpasset vores nordiske klima og er udviklet på vores laboratorium i Sverige


Vi har Svanemærkede produkter til vask af køretøjer og industriel rengøring

Washtec A/S
Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16574317
P nummer: 1002983008

Kontaktperson

Send til en kollega

0.109