23948sdkhjf

Fleet Complete's Carsharing app gør det nemt for medarbejderne at booke en delebil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fleet Complete Danmark ApS

I en ny software release har Fleet Complete tilføjet udvidet bookingfunktionalitet, der skal gøre det endnu nemmere for medarbejdere at booke en delebil.

Fleet Complete har udgivet en ny release af deres carsharing software, som gør det endnu nemmere for brugerne at booke en egnet delebil.

I den nyeste version af app’en er det muligt for brugeren at indtaste hvor mange og hvilke kolleger, der evt. skal med på turen. Systemet udvælger så en ledig og egnet bil, og passagererne modtager hver især en email med en bookingbekræftelse og et live link, der viser den pågældende bils nøjagtige placering.

Flere og flere virksomheder og organisationer benytter sig af carsharing. Uanset størrelsen på din virksomheds flåde er carsharing den rette løsning, hvis I vil udnytte ressourcerne bedst muligt og fortsat tilbyde medarbejderne den nødvendige fleksibilitet. 

Fordelene er mange! Som administrator har man altid fuldt overblik over tilgængelige og reserverede køretøjer samt udnyttelsen af de enkelte biler og deres lokation. Det gør det nemmere at optimere størrelsen på bilparken og at holde styr på udgifterne. Ved at lade medarbejderne benytte delebiler i stedet for deres egne, kan der også spares mange penge på kørselsgodtgørelse, som ellers skal udbetales ved brug af kørsel i privatbil.

Og så er der lige det ekstra grønne plus – med færre biler på vejene, der hver især kører færre kilometer, mindskes CO2-udslippet betragteligt.

Læs mere om carsharing fra Fleet Complete her:  https://fleetcomplete.dk/carsharing

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fleet Complete Danmark ApS

Blokken 19
3460 Birkerød
Danmark
Fleet Complete Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094