23948sdkhjf

Ubro SystemPac introducerer en ny biobaseret strækfilm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ubro SystemPac A/S

Som et led i virksomhedens initiativer til nye, grønnere emballager introducerer Ubro SystemPac den første biobaserede strækfilm på det danske marked.

Den nye strækfilm med navnet ’USP Ecolution Strækfilm’ er en bæredygtig strækfilm baseret på en blanding af sukkerrør, sukkerrørsaffald og traditionel oliebaseret plastråvarer. ’USP Ecolution Strækfilm’ reducerer CO2 udslippet med mere end 90% i forhold til strækfilm baseret på 100% oliebaserede plastråvarer.

’USP Ecolution Strækfilm’ har de samme produktionstekniske egenskaber som oliebaseret strækfilm, og kan indgå direkte og uden yderligere separering i det eksisterende genbrugssystem for plast. ’USP Ecolution Strækfilm’ er en biobaseret strækfilm, hvoraf mere end 50% af råmaterialet kommer fra blandt andet sukkerrørsaffald. Bioplast, produceret af blandt andet sukkerrørsaffald, er en vedvarende og bæredygtig ressource som er mindre end 1 år om at vokse frem igen.

Markant reduktion af CO2 udslippet
Sukkerrørene optager CO2 i væksten, og dermed har ’USP Ecolution Strækfilm’ et betydeligt mindre samlet CO2 udslip end strækfilm lavet af oliebaserede råvarer. ’USP Ecolution Strækfilm’ udleder 95kg CO2 pr. 1.000kg strækfilm, hvilket svarer til et CO2 udslip som er 90% mindre end ved strækfilm lavet af oliebaserede råvarer. ’USP Ecolution Strækfilm’ er dermed meget tæt på at være CO2-neutralt. 

Tallene tager udgangspunkt i at ’USP Ecolution Strækfilm’ genanvendes, hvilket er tilfældet for mere end 2/3 dele af al industriel plast i Danmark.

Ubro Systempac har allerede lavet de første lovende test af ’USP Ecolution Strækfilm’, og er klar til at lave tests hos interesserede virksomheder. Har du lyst til at høre mere om fordele og muligheder med ’USP Ecolution Strækfilm’, er du meget velkommen til at kontakte produktchef Frank Nielsen, mail: fn@ubro-systempac.dk eller tlf.: 20557580


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ubro SystemPac A/S

Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Danmark
Ubro SystemPac A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11