23948sdkhjf

Mini Trans flytter for Good Monday

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Med en skræddersyet totalløsning hjælper Mini Trans Danmarks første Office Activity Management-platform med at give kunderne en ekstra god mandag.

To af Mini Trans’ iøjnefaldende, orange vogne ruller søndag formiddag ind i hjertet af København. Den erfarne transportspecialist skal nemlig varetage en kontorflytning fra Njalsgade til Vimmelskaftet for Good Monday.
 
Good Monday er en digital platform, der holder styr på alt det praktiske omkring et kontor i travle opstarts- og vækstvirksomheder. Det er iværksætterduoen Mik Strøyberg og Morten Meisner-Jensen, som står bag udviklingen af platformen, der sigter efter at revolutionere markedet for kontorservice. Men for at indfri ambitionen, har Good Monday brug for et hold af stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at sikre virksomhedens kunder en gnidningsløs kontordrift med kvalitetsmæssig høj service. Og det er her Mini Trans kommer ind i billedet.
 
For med mere end 50-års brancheerfaring på ladet er Mini Trans en pålidelig transportør, der forstår sig på at levere effektive og skræddersyede totalløsninger af højeste kvalitet. Derfor klarer Mini Trans kontorflytningen for Good Monday i et kompetent snuptag, der helt naturligt udføres på en søndag. På den måde behøver kontoret nemlig ikke at gå i stå, men kan køre som smurt fra mandag morgen.
 
Sådan hjælper Mini Trans Good Monday – og resten af Danmark – med at holde hjulene i gang.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.078